Sportieve reizen in het buitenland

 

Bij de Kracht van Sport organiseren we sportieve individuele en groepsreizen aan. Bij ons doe je meer, zie je meer en leer je meer. We nemen je mee naar unieke plekken die die je een levenservaring geven die je nooit meer zal vergeten. We bieden reizen aan met open inschrijving en stellen reizen samen op verzoek voor scholen, teams en kleinere groepen. Bovendien worden onze reizen voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. 
 
Trainingskampen: Tijdens de zomervakantie, net voordat het seizoen begint,  organiseren we trainingskampen in het buitenland aan voor hockey en voetbal teams. De programma’s zitten bomvol activiteiten en alles wordt tot in de detail voor je verzorgd. Deze trainingskampen zijn zeker niet alleen voor selectieteams bedoeld maar ook voor lagere (vrienden) teams. Daarnaast draait het zeker niet alleen om de sport maar zijn er ook teambuildingsactiviteiten, ga je zeker ook nog wat van de cultuur proeven en is gezelligheid gegarandeerd.
 
 

School/studiereizen: Onze school/studiereizen zijn altijd maatwerk. We stellen het programma samen in overleg met docenten en/of begeleiders. Onze reizen worden begeleid door jonge lokale mensen van onze stichting of jongeren die uit onze programma’s komen. Enthousiasme, vakinhoudelijke kennis, organisatorisch talent en excellente studieresultaten zijn vereisten. De schoolreizen zijn ideaal voor sportgerelateerde studies maar ook voor event/vrijetijdsmanagement, educatieve en culturele studies voor zowel MBO als HBO.

 

 

Voor meer informatie klik op de pagina’s hier beneden

Maak een keuze uit de volgende reizen

Wat je van ons mag verwachten

Waarom de Kracht van Sport

  • We hebben unieke bestemmingen en bieden activiteiten die nergens anders worden aangeboden.
  • Ervaren en enthousiaste medewerkers die een passie hebben voor sport.
  • Makkelijk contact met de reisleider via Whatsapp.
  • Onze reizen zijn zeer betaalbaar.
  • Er is altijd de mogelijkheid om je reis op jouw wensen aan te passen.

Wat wij doen

Bij de Kracht van Sport zorgen we ervoor dat je volledig georganiseerd aan jouw sportieve reis kan deelnemen. Onze reizen bieden we aan op zeer speciale plekken op de wereld die je niet snel in de reisgids tegen zult komen maar zeker de moeite waard zijn! 

Onze stichting ondersteund ook sportprojecten in het buitenland die toegang biedt om veilig te sporten en belangrijke ‘life skills’ bij te brengen. Vind je onze sportreizen leuk en wil je ook veilig sporten mogelijk maken voor onze jongeren in achtergestelde wijken in het buitenland? Overweeg dan om lid te worden van onze 12de man (onze donateurs). Klik op onderstaande knop om te zien waar onze stichting voor staat.

 

Lees meer over onze stichting