Trainingskamp in Hongarije (hockey en voetbal)

Ga met je team naar Hongarije en beleef het avontuur van je leven. Boedapest is een geweldige stad en voor elke doelgroep is er iets leuks. Zo kun je uiteraard genieten van de vele spa’s die Boedapest rijk is en heb je de leukste (underground) clubs die de avonden spectaculair maken.

Hockey
Dat Hongaren voetballen is wel bekend, maar dat ze ook hockeyen is voor velen nieuw. De sport wordt niet veel beoefend maar er bestaat een competitie. De Kracht van Sport biedt jouw team de kans om tegen het nationale team van Hongarije te spelen door aan het zelf georganiseerde ‘Goulash toernooi’ deel te nemen.

Hongaarse spelers vinden het ontzettend leuk als je komt omdat Nederland een grote naam heeft in de hockeywereld. De velden zijn niet super (je speelt op kunstgras van een voetbalveld), maar de beleving is er zeker. En de derde helft is in Hongarije net zo belangrijk als in Nederland.

Voetbal
Hongaren zijn weg van waterpolo en van voetbal. Met waterpolo horen ze tot de top en met het voetbal gaat het steeds beter. Het leeft en daarom is een voetbalwedstrijd spelen tegen een Hongaars team ook zo leuk. Boedapest is misschien wel de leukste stad van Europa en dit trainingskamp is een ideale manier om deze stad te ontdekken.

 €450,- p.p.

Aanmelden

Lang weekend

  • Donderdag Vlucht om 09:10 of 17:35 van Eindhoven naar Boedapest, bus/metro naar de stad, aankomst hostel, lunch bij Liszt plein, boottocht over Donau, uiteten, training,  stappen.
  • Vrijdag Uitslapen, fietsen huren, naar Gellert heuvel voor teamfoto met uitzicht over de stad, picknick op de heuvel, spa (Gellert), terug naar hostel, terras bij de Kettingbrug, uiteten, stappen.
  • Zaterdag Fietsen naar de club, toernooi, terras in het park, uiteten, stappen.
  • Zondag taxi naar het vliegveld. Vliegtuig vertrekt om 06:25 terug naar Eindhoven.

*programma wordt altijd op maat gemaakt, dit is om een impressie te geven.

  • Aanmelden voor deze reis kan tot en met 2 maanden van te voren.
  • Er is een minimum aantal deelnemers van 11 nodig.
  • Deelnemers zijn tussen de 18 en 40 jaar oud.
  • Een paspoort of ID dat geldig is om mee te reizen.
  • Betaling is minimaal twee maanden van te voren.

Laatste weekend van augustus van donderdag t/m zondag

Kosten €450,-

Inclusief: vlucht, accommodatie, vervoer, ontbijt, lunch ,avondeten en alle activiteiten.

Exclusief: drankjes

Over Hongarije

Hongarije ligt in Midden-Europa en heeft meer dan 9 miljoen inwoners. De meerderheid van de toeristen die naar Hongarije gaan, bezoeken de aan de Donau gelegen hoofdstad Boedapest. Deze stad behoort al jaren tot een van de populairste stedentrip bestemmingen in Europa.

Hongarije beschikt over grote stukken ongerepte natuur, meer dan 300 thermale warmwaterbronnen en het Balatonmeer (het grootste meer van Midden-Europa). Ook is Hongarije bekend om Europa’s grootste muziekfestival Sziget Festival.  Ook het eten is genieten. Probeer de Hongaarse keuken met onder andere goulash, het bekendste Hongaarse recept. Door gebruik te maken van de juiste mix van oude smaken met nieuwe kooktechnieken zorgen de Hongaren voor de meest fantastische en voor ons unieke gerechten.

Waarom met de Kracht van Sport?

De Kracht van Sport biedt trainingskampen van hoge kwaliteit aan en we doen het bovendien voor een prijs waarvan je het zelf niet kan organiseren! Het jonge team van organisatoren zorgt ervoor dat jullie zorgeloos op reis kunnen door 24/7 klaar te staan. Daarnaast zorgen de organisatoren ervoor dat jullie voorzien zijn van eten en gezelligheid. Ook brengen we jou en je team graag van A naar B. We leveren maatwerk en passen het programma aan op de wensen van je team. Het programma zit vol activiteiten zodat je alles van de stad hebt gezien.

Bij De Kracht van Sport is niet de prestatie, maar het sociale/culturele aspect het doel.

Aanmelden

Savon van den Berk
Reisleider

Savon is de organisator tijdens jouw reis in Hongarije.

Hockey Trainingskamp

Des Heren 3 in Boedapest