Trainingskamp in Spanje 

Ga met je team naar Spanje en speel wedstrijden vlak bij de beroemde stranden en in de mooiste stad van het land, Valencia!

Hockey 
Hockey is bij de Spanjaarden geen onbekende sport. De velden zijn daarom ook van topkwaliteit en je speelt tegen geduchte tegenstanders. De velden liggen bovendien dicht bij de stranden dus mocht je een bad fijner vinden dan een douche, kun je altijd nog een plons in de zee nemen.

Voetbal
Spanje kent een echte voetbalcultuur en dat is ook terug te zien in Valencia. Met het beroemde Mestalla stadion dat vaak uitverkocht is, is het volkssport nummer één in Valencia. De club(s) waar je tegen komt te spelen zijn fanatiek en houden wel van het tikkie takkie voetbal waar Spanje om bekend staat.

De clubs liggen dichtbij de accommodatie, waardoor je dit per fiets (+/-10 minuten) of te voet (+/-30 minuten) makkelijk kunt bereiken. Je verblijft in een mooi hostel op een centrale plek in Valencia. Je kan ervoor kiezen om meerdere wedstrijden te spelen tijdens dit lang weekend. Populair is bijvoorbeeld om vrijdag en zondag een wedstrijd te spelen. Ondanks dat het aan de kust ligt moet je rekening houden dat het erg warm kan zijn. Naast de wedstrijden worden er nog verschillende sportieve teambuildingsactiviteiten georganiseerd. Maar er blijft nog genoeg tijd over om de rest van het mooie Valencia te aanschouwen.

 €450,- p.p. 

Aanmelden

Lang weekend

  • Donderdag Vlucht om 17:25 vanaf Eindhoven naar Valencia. Aankomst accommodatie, diner, stappen (live muziek).
  • Vrijdag ontbijt, fiets huren, fietsen naar de club voor eerste wedstrijd of Turia park + professionele bootcamp, strand optioneel: beach-hockey, beach-rugby, picknick op het strand, terug naar de accommodatie, diner typisch Spaans restaurant, eerste wedstrijd, stappen.
  • Zaterdag ontbijt, fietsen naar centrum, picknicken in Jardin del Turía, Hockey/voetbal training, fietsen naar strand, strandbar La mas Bonita (twee gratis drankjes), avondeten, dansen bij Baracca
  • Zondag ontbijtfietsen naar de club, wedstrijd spelen, strand, avond afsluiten la mas Bonita.
  • Maandag vroeg ontbijt 6:30, metro naar vlieghaven, 9:50 Valencia – Eindhoven.

*programma wordt altijd op maat gemaakt, dit is om een impressie te geven.

  • Aanmelden voor deze reis kan tot en met 2 maanden van te voren.
  • Er is een minimum aantal deelnemers van 11 nodig.
  • Deelnemers zijn tussen de 18 en 40 jaar oud.
  • Een paspoort of ID dat geldig is om mee te reizen.
  • Betaling is minimaal twee maanden van te voren.

Willekeurige donderdag t/m maandag in januari/februari 

Willekeurige donderdag t/m maandag in augustus

Kosten €450,-

Inclusief: vlucht, accommodatie, vervoer, ontbijt, lunch, avondeten en alle activiteiten.

Exclusief: drankjes

Over Valencia

Een van de grootste steden in Spanje, en een van de meest levendige theaters. Valencia ligt aan de Middellandse. Tijdens de zomermaanden wordt het druk bezocht door toeristen omdat er veel bezienswaardigheden zijn en het een bruisend nachtleven heeft. Bovendien heeft Valencia ook een uitgebreid cultureel aanbod waardoor Valencia eigenlijk voor elke doelgroep wat te bieden heeft. Een absolute must wat je moet geprobeerd hebben is de Spaanse keuken, met als aanrader “Paella Valenciana”.
 
De afgelopen jaren hebben belangrijke internationale sportevenementen plaatsgevonden zoals de America’s Cup en de Formule 1 Grand Prix. Deze hebben ervoor gezorgd dat Valencia meer dan ooit op de wereldkaart staat op het gebied van sport.

Waarom met de Kracht van Sport?

De Kracht van Sport biedt trainingskampen van hoge kwaliteit aan en we doen het bovendien voor een prijs waarvan je het zelf niet kan organiseren! Het jonge team van organisatoren zorgt ervoor dat jullie zorgeloos op reis kunnen door 24/7 klaar te staan. Daarnaast zorgen de organisatoren ervoor dat jullie voorzien zijn van eten en gezelligheid. Ook brengen we jou en je team graag van A naar B. We leveren maatwerk en passen het programma aan op de wensen van je team. Het programma zit vol activiteiten zodat je alles van de stad hebt gezien.

Bij De Kracht van Sport is niet de prestatie, maar het sociale/culturele aspect het doel.

Aanmelden

Savon van den Berk
Organisator

Savon is de organisator tijdens jouw trainingskamp in Spanje.