Joued in Costa Rica

Naam
Joued

Hoe lang heb je stage gelopen?
12 weken

Korte biografie

Hallo mijn naam is Joued, ik ben 19 jaar en studeer op het ROC Mondriaan in Den Haag en ik doe Sport en Bewegen. Mijn hobby’s zijn boksen en gymnastiek. 

Ik heb er super gave herinneringen aan overgehouden.

Hoe tevreden was je met de begeleiding in Nederland?

Ik was zeer tevreden over de begeleiding vanuit Nederland. Ruben was degene die ik altijd kon contacten uit Nederland en hij was zeer behulpzaam. Als ik vragen had was hij makkelijk bereikbaar en antwoordde hij snel. Dit was heel fijn en ook belangrijk voor mijn studie.

Mijn verhaal

De stage die ik in Costa Rica heb gelopen was een zeer leuke en bijzondere ervaring. Ik heb op mijn stage sportlessen gegeven op een basisschool in de buurt van Esparza, en ik heb meegeholpen aan de constructie van huisjes met het verven en het renoveren van een dak voor mensen uit een achterstand situatie. 

In het weekend was ik vrij en had ik genoeg tijd om het prachtige land van Costa Rica te verkennen. Zo kun je daar goed surfen!

Het verblijf was goed de begeleiders en werknemers deden hun uiterste best om je zo een fijn mogelijk verblijf te geven. Ook kon je de begeleiding van alles vragen.

Ik heb er super gave herinneringen aan overgehouden.

Welk advies zou je mee willen geven aan toekomstige stagiairs/vrijwilligers?

Spaans is fijn om te kunnen al kun je ook lessen in het land daar zelf volgen. Zonnebrand is zeer duur in het land zelf 😉