Trainingskamp in Kroatië

Ga met je team naar Kroatië en doe mee aan het gezellige en prestigieuze hockeytoernooi in Zagreb in het laatste weekend van augustus.  Dit is een internationaal toernooi waar teams uit alle hoeken van Europa aan meedoen. Het toernooi duurt twee dagen (zaterdag en zondag). Op zaterdag is er een groot feest met een barbecue. Het toernooi is voor zowel mannen als vrouwen.

Hockey is een sport in opkomst in Kroatië. De club waar het toernooi plaatsvindt is de grootste hockeyvereniging van het land, en dat is te merken aan de goede voorzieningen en goede (water)velden.  De club ligt dichtbij de accommodatie, waardoor je dit per fiets (10 minuten) of te voet (30 minuten) makkelijk zelf kan reizen. Het verblijf is mooi en ligt op een centrale plek in Zagreb. Jouw trainingskamp begint twee dagen voor aanvang van het toernooi. Jij en je team hebben dus mooi de tijd om alle mooie bezienswaardigheden te zien. Daarnaast worden er sportieve teambuildingsactiviteiten georganiseerd zodat je team helemaal fit is voor aankomend seizoen.

 €450,- p.p.

Aanmelden

Lang weekend

  • Donderdag Vlucht om 13:35 (KLM) vanaf Amsterdam naar Zagreb. Je wordt naar de accommodatie gebracht. Daarna is het tijd voor diner, Swanky Monkey bar en stappen bij Boogaloo.
  • Vrijdag ontbijt, fiets huren, 360 bar, 2 uur vrije tijd in de stad, roeiboot wedstrijd,  zwemmen in het Jarun meer, diner, trainen, op naar de bar, stappen.
  • Zaterdag ontbijt, 9:00 start toernooi tot 20:00 uur met tussendoor een BBQ. 20:00 tot laat is er een feest.
  • Zondag ontbijt9:00 start toernooi tot 17:00 uur. Prijsuitreiking, diner, stappen.
  • Maandag uitslapen tot 12:00, lunchen, Vlucht om 16:00 uur (KLM) terug naar Amsterdam.

*programma wordt altijd op maat gemaakt, dit is om een impressie te geven.

  • Aanmelden voor deze reis kan tot en met 2 maanden van te voren.
  • Er is een minimum aantal deelnemers van 11 nodig.
  • Deelnemers zijn tussen de 18 en 40 jaar oud.
  • Een paspoort of ID dat geldig is om mee te reizen.
  • Betaling is minimaal twee maanden van te voren.

Laatste donderdag van augustus t/m de laatste maandag van augustus 2022

Kosten €450,-

Inclusief: vlucht, accommodatie, vervoer, ontbijt, lunch, avondeten en alle activiteiten.

Exclusief: drankjes

Over Kroatië

Zagreb is de hoofdstad van Kroatië en is een stad met een diverse geschiedenis. Middeleeuwse straatjes worden afgewisseld met grote avenues en moderne nieuwbouw. Er zijn prachtige kerken, een gezellige markt en tal van leuke cafés en restaurants. Je kunt de stad grofweg verdelen in een bovenstad en een benedenstad. De bovenstad is oud en middeleeuws. Er is nog een oude stadspoort, stukjes muur en oude wachttorens. In de benedenstad, het moderne deel, vind je de brede lanen als in de grote Franse steden. Zagreb heeft een vleugje Oostenrijk, Parijse grandeur en mediterrane schwung. Om alle hoogtepunten van Zagreb snel en efficiënt te bekijken, is een fietstocht de ideale manier.

In Zagreb en de omgeving wonen meer dan één miljoen mensen. De oude dorpjes rondom Medvednica zoals Šestine, Gračani en Remete liggen als een ring rond de stad en hebben ondanks de stadsuitbreiding hun tradities behouden, met onder meer folklore, klederdracht, Šestine-paraplu’s en producten als gemberkoek. Vanaf de berg de Medvednica (Zagrebačka gora), met als hoogste punt Sljeme (1033 meter) heeft men een panoramisch uitzicht op de stad Zagreb, de valleien van de rivieren, de Sava, de Kupa en op de regio Hrvatsko Zagorje.


Waarom met de Kracht van Sport?

De Kracht van Sport biedt trainingskampen van hoge kwaliteit aan en we doen het bovendien voor een prijs waarvan je het zelf niet kan organiseren! Het jonge team van organisatoren zorgt ervoor dat jullie zorgeloos op reis kunnen door 24/7 klaar te staan. Daarnaast zorgen de organisatoren ervoor dat jullie voorzien zijn van eten en gezelligheid. Ook brengen we jou en je team graag van A naar B. We leveren maatwerk en passen het programma aan op de wensen van je team. Het programma zit vol activiteiten zodat je alles van de stad hebt gezien.

Bij De Kracht van Sport is niet de prestatie, maar het sociale/culturele aspect het doel.

 

Aanmelden

Savon van den Berk
Organisator

Savon is de organisator tijdens jouw trainingskamp in Kroatië.

Hockey Trainingskamp

Des Heren 3 in Boedapest