Justin in Zuid-Afrika

Naam
Justin Balm

Hoe lang heb je vrijwilligerswerk gedaan?
Uiteindelijk 3 weken (vanwege het coronavirus)

Korte biografie
Melissa en ik gingen voor 6 weken naar Zuid-Afrika, maar door het coronavirus moesten we eerder naar huis toe. Ik zat daar voor mijn buitenlandse stage voor opleiding, Cios.

Als je de kans heb om dit avontuur te beleven, ABSOLUUT doen!

Hoe tevreden was je met de begeleiding in Nederland?

Heel erg tevreden, omdat ik op alles goed voorbereid werd. En mocht ik vragen hebben etc. kon ik die altijd stellen aan Ruben.

Welk advies zou je mee willen geven aan toekomstige stagiairs/vrijwilligers?

Als je de kans heb om dit avontuur te beleven, ABSOLUUT doen!
Mijn Verhaal

De beste tijd in het buitenland uit me leven tot nu toe. Elke maandag tot donderdag hebben we elke dag vier scholen lesgegeven. Alleen op de vrijdag hadden we drie scholen. Dinsdag was altijd een leuke dag vanwege de karaoke/uitgaansavond en donderdag beerpongtoernooi en uitgaan. Maar mijn verblijf was zo leuk mede door de groep die er op dat moment zat. Want zonder hen had het een stuk minder leuk geweest! En voor de rest alleen maar gezelligheid en mooie avonturen waar je je voor in opgeven, in de weekenden bijvoorbeeld