Morris in Zuid-Afrika

Naam
Morris

Hoe lang heb je vrijwilligerswerk gedaan?
4 weken

Korte biografie

Ik ben 18 jaar oud, ik studeer op de Hogeschool van Amsterdam en ik doe daar aviation. Ik werk naast Carré in chez Fabrice in de keuken! Ik doe zelf ook aan voetbal en zweefvliegen!

Dit is een geweldige ervaring die zeker een toevoeging heeft gehad aan mijn leven! Ik heb dit aangeraden aan iedereen die ik ken!

Hoe tevreden was je met de begeleiding in Nederland?

De begeleiding was geweldig! Snelle reacties en antwoorden op alle vragen! Hele duidelijke uitleg en een leuke man die goed op de hoogte is van alles!

Mijn verhaal

Mijn ervaring in het kamp van Zuid Afrika was geweldig! De kinderen zijn super schattig en altijd vrolijk om je te zien, het voelt ontzettend goed om ze les te geven en een connectie te creëren met ze! Ze zijn super dankbaar en gezellig! dat is ontzettend fijn omdat het je ook stimuleert om hun een leuke tijd te bezorgen! De accommodatie is geweldig en je maakt vrienden voor het leven! De begeleiders zijn top en de mensen in Port Elizabeth zijn ook geweldig! Iedereen is er altijd voor elkaar en zijn super gezellig! De activiteiten die je met elkaar doet zijn super gezellig en je maakt leuke connecties door de activiteiten!


Dit is een geweldige ervaring die zeker een toevoeging heeft gehad aan mijn leven! Ik heb dit aangeraden aan iedereen die ik ken! Als je erover nadenkt om dit te doen zou ik zeggen dat je het zeker niet doen!

Welk advies zou je mee willen geven aan toekomstige stagiairs/vrijwilligers?

Geniet!!! De tijd gaat veel te snel! En doe de bungee!!