Martijn op Curaçao

Naam
Martijn

Hoe lang heb je stage gelopen?
4 weken

Korte biografie

Sport en bewegen student bij Curio in Breda. Daarnaast ben ik barman en mijn favoriete sport is voetbal. Ook ben ik NAC supporter!

Al met al heb ik enorm genoten en het was een onvergetelijke ervaring.

Hoe tevreden was je met de begeleiding in Nederland?

Ja top! In Nederland zat Ruben hij heeft ons goed geholpen met de voorbereiding voor Curaçao. Ook toen we op het eiland waren heeft hij ons geholpen waar nodig was vanuit Nederland. Hele chille gast ook kan je goed mee lachen.

Mijn verhaal

Ik heb vier weken stage gelopen op Curaçao en ik heb echt een geweldige tijd gehad. Ik heb samengewerkt met een leuke groep mensen tijdens mijn stageperiode. De interactie met de kinderen aan wie ik les gaf, was ook heel plezierig. Hoewel sommigen beter Nederlands spraken dan anderen, maakte dat het juist interessant om op verschillende manieren les te geven.
 
Tussen het werken door had ik genoeg tijd om het eiland te verkennen en af en toe wat feestjes mee te pakken. Aangezien dit het eerste project op Curaçao was, verliep niet alles vlekkeloos, maar er werd actief gezocht naar oplossingen voor kleine problemen, dus dat komt zeker goed. Ik vond vooral de naschoolse opvang erg leuk, omdat je daar de vrijheid hebt om zelf te bepalen wat voor les je wilt geven.
 
Bij het nationale stadion waar we les moesten geven, werden we goed begeleid door een vakdocent. Al met al heb ik enorm genoten en het was een onvergetelijke ervaring.

Welk advies zou je mee willen geven aan toekomstige stagiairs/vrijwilligers?

Bij twijfel gewoon gaan, je krijgt geen spijt! Echt een hele leuke tijd staat op je te wachten.