Buitenlandse Trainingskampen

Bij de Kracht van Sport kun je met je team meegaan met een geheel verzorgde trainingskamp binnen de Europese grenzen. De programma’s zitten bomvol activiteiten en alles wordt tot in de detail voor je gezorgd.  Via de Kracht van Sport krijg je een eigen (Lokale) reisleider toegewezen die je van A naar B gidst. Trainingskampen worden alleen in de zomer georganiseerd in de weken net voordat het voetbal/hockey seizoen begint. 

 

De Kracht van Sport biedt dit aan voor een prijs waarvoor je het zelf niet kan organiseren. Deze trainingskampen zijn niet alleen voor selectieteams. We proberen juist het ook voor lagere teams te organiseren waarbij we onze uiterste best doen om een zo even goede tegenstander te vinden. Daarnaast draait het zeker niet alleen om sport maar zijn er ook teambuildingsactiviteiten en ga je zeker ook nog wat van de cultuur proeven.

 

Maak een keuze uit de volgende trainingskampen

Zo gaan we te werk

Zo ziet een trainingskamp eruit.

In de meeste gevallen ga je een lang weekend die op donderdag al begint en zondag eindigt. In de meeste gevallen bieden we ook de mogelijkheid om ook te kiezen om vrijdag te vertrekken. Je team heeft de keus om uit één of twee wedstrijden te kiezen. Besef wel dat de wedstrijden erg warm kunnen zijn. De tegenstanders waartegen je speelt hebben vaak geen internationale ervaringen dus ze zijn erg enthousiast als ze tegen jouw team mogen spelen. Het komt geregeld voor dat er heel wat publiek op afkomt.