Vier landen Tocht

Een unieke wielertocht over 6 etappes en 7 nachten door vier prachtige landen! Met een route over bergen en langs kustlijnen is dit een tocht voor de geoefende en avontuurlijke wielrenner met een flinke dosis conditie! Je overnacht voornamelijk in zeer comfortabele drie sterren hotels en resorts of iets vergelijkbaars. Zoals onze eigen Joop Zoetemelk al eens zei: “De tour win je in bed” zijn wij ons er ook van bewust dat het belang van goede bedden en een goede nachtrust. Wij boeken dan ook alleen maar hotels van uitstekende kwaliteit.

Verder is deze tocht niet zomaar een wielerroute. Het is de bedoeling dat het een terugkerende traditie voor de alleengaande wielrenner wordt. Geef je op voor deze sportieve, maar vooral ook gezellige tocht waarin je vele nieuwe mensen uit voornamelijk België en Nederland zal leren kennen die allen dezelfde passie delen en die allen van een lekker drankje houden waarmee je eventueel later nog eens tochten mee zou kunnen rijden.

De route is inclusief overnachting in luxe hotels, technische ondersteuning én bagagetransfer! Alleengaanden kunnen zich verzamelen tot een bont gezelschap met vertrek op een vaste datum. We zullen deze datum publiceren zodra er meer duidelijkheid is rond de Covid-19 situatie. Wil je met een groep fietsen, dan kun je je melden en leggen we de datum met een potlood vast. 

Het is een gevarieerde route met relatief vlakke/lichte etappes afgewisseld met bergachtig/zware. Je zou het over het algemeen kunnen omschrijven als midden-zwaar. Zie het hoogte profiel.

Totaal aantal Kilometers: 565km
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Type fiets: Wielrenfiets

 €849,- P.P*

Aanmelden
Route
Hoogteprofiel

8 dagen | 7 nachten | 6 etappes.

 • Etappedagen:
  • Ontbijt is rond 8:00 + lunchpakketje klaarmaken
  • Bagage inladen in de bus
  • Vertrek tussen 9:00 en 10:00
  • Tussen 15:00 en 17:00 aankomst in hotel
  • Meteen na aankomst een “fietsencheck”
  • Vrije middag- en avondindeling
  • ‘s Avonds tegen 20:00 korte briefing voor volgende etappe
 • Aanmelden voor deze tocht kan tot en met 2 maanden van te voren.
 • Er is een minimum aantal deelnemers van 6 nodig,
 • Er kunnen maar maximaal 20 personen mee.
 • Deelnemers zijn minimaal 21 jaar oud.
 • Betaling is minimaal twee maanden van te voren.

We zullen de vaste datum publiceren zodra er meer duidelijkheid is rond de Covid-19 situatie

Eigen groep:
In overleg kunnen kunnen we kijken naar een geschikte data  voor jouw groep.

Kosten: €849 p.p.*

*De prijs is gebaseerd op groepen van minimaal 6 personen. Ben je met een grotere groep? Informeer dan voor een aantrekkelijker prijs.

Inclusief: Ontbijt, lunchpakket, campings, accommodaties, bagagetransfer, bevoorrading, telefonische ondersteuning, actuele route op GPS, water voor onderweg, toeristenbelasting.

Exclusief: Drankjes, diner, vervoer vanuit Nederland/België. Kosten van eventuele uitstapjes, reis- en annuleringsverzekering (optie), materiaalkosten na evt reparaties.

Over het gebied van de vier landen tocht

De tocht start in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië. Deze route zal je voeren over de Alpen en door plaatsen als Klagenfurt, Kranj, Ljubljana en niet te vergeten de oude Italiaanse havenstadje Triëst. Van sneeuw, wijn tot zee de tocht heeft het allemaal. 
 
Deze tocht is voor veel wielrenners nog een relatief onbekend maar dat zal snel veranderen. Met prachtige en gevarieerde landschappen en plaatsjes als de Alpen, pittoreske vissersdorpjes bij de Adriatische kust, kleine stadjes boven kalksteenheuvels, schitterende wijngaarden en vruchtbare valleien. De plaatsen laten nog zichtbaar sporen na van een rijke en welvarende geschiedenis. De wegen zijn in prima conditie en je rijdt op vele oude militaire wegen die nog afstammen uit de Eerste Wereldoorlog. Gedurende de hele tocht zul je fietsen in een lekker mediterraans klimaat.
 

Waarom met de Kracht van Sport?

De Kracht van Sport biedt wielertochten van hoge kwaliteit aan en we doen het bovendien voor een lage prijs! Het jonge team van organisatoren zorgt ervoor dat je zorgeloos op reis kunt door 24/7 voor je klaar te staan. Bovendien zorgt de organisatoren ervoor dat jullie voorzien zijn van eten/drinken en gezelligheid. Uiteraard zorgt onze kopman ervoor dat jullie altijd van A naar B worden gebracht.  We staan je altijd bij met bevoorrading, mentale ondersteuning en zorgen dat je bagage al bij het volgende adres geleverd is. Daarnaast stellen we ons volledig in dienst van de groep, ook als er geïmproviseerd moet worden, zoals bijvoorbeeld bij gezondheidsklachten, wegversperringen en andere onvoorziene situaties. Jouw gezondheid staat ten allen tijde voorop tijdens de reis.

Bij De Kracht van Sport is niet alleen de prestatie, maar ook het sociale/culturele aspect het doel.

Aanmelden

Harold Voerman
Kopman

Harold is onze erg geestige wielerfanaat! Naast dat hij wielertochten organiseert, is hij ook werkzaam in de wielerbranche dus laat gerust je lekke band aan hem over. 

Vrijwilligerswerk

De Kracht van Sport is altijd op zoek naar sportieve avontuurlijke vrijwilligers die ons willen helpen met onze wielertochten. Je zal betrokken zijn met de voorbereiding en tijdens de etappes mag je met de bus reizen. Heb je interesse, meld je aan!