Geef sportlessen in Thailand

Als je verder kijkt dan de toeristenmassa, de restaurants en de beachclubs zie je dat er nog veel armoede in Thailand heerst. In de grote steden en ver daarbuiten moeten veel mensen rondkomen met weinig geld.

Stage lopen Thailand werk je met kinderen afkomstig van het platteland.
Je krijgt een introductie voordat je aan de slag gaat. Op deze manier kan je wennen aan de omgeving en je leert meteen de andere stagiaires kennen. Ook is er natuurlijk de ruimte om voor toerist te spelen. Bezoek verschillende tempels en doe mee aan de Thaise kookcursus. Stage in Thailand is de beste mogelijkheid voor jou

Tijdens je stage zet je sport in om kinderen iets te leren over samenwerken, respect voor elkaar, keuzes maken en leiderschap. Ook probeer je de sportparticipatie te vergroten binnen en buiten de scholen. De meeste scholen in Thailand vinden beweging niet belangrijk, waardoor kinderen gemiddeld maar één keer in de week sporten op school. Aan jou de taak om dit aantal te verhogen.

Aanmelden / Vrijblijvend gesprek

ACCOMMODATIE

Als stagiair verblijf je op een mooie accommodatie in Singburi. Het huis is voorzien van een bar waar je in de avonden met andere vrijwilligers en je Thaise vrienden kunt relaxen. De kamer moet je misschien delen met één of twee personen, dit ligt aan het aantal vrijwilligers dat op dat moment aanwezig is.
Bekijk de foto’s om een goede indruk te krijgen van de accommodatie.

Je verblijfplaats Singburi ligt op 2 uur rijden van Bangkok. Op je stageadres ga je op in de Thaise cultuur en merk je maar weinig van het massa-toerisme.

blank

Francis Altena
Coördinator

Francis Altena is een Nederlander en werkt al jaren in Thailand voor de stichting. Hij kan je alle ins en outs geven over de verschillende projecten en weet ook de leuke plekken waar je buiten je stage heen kan gaan.

THAISE SPORTEN

Het huidige sportprogramma bestaan grotendeels uit teamsporten (voetbal en volleybal) en uiteraard het Thai boxen. Het programma geeft kinderen en jongeren de gelegenheid om ook sporten uit andere culturen te leren kennen waar ze anders nooit in aanraking zouden komen. Voel je dus vrij om je eigen sport te introduceren!

blank

Partnerorganisatie

United Through Sport

Aanmelden / Vrijblijvend gesprek