Trainingskamp in Bosnië Herzegovina 

Maak kennis met de verborgen parel van Europa: Bosnië en Herzegovina! Een voetbalgek landje dat rijk is aan geschiedenis, cultuur, natuur en een lage bierprijs.

Bosnië en Herzegovina is misschien niet het eerste land waar je aan denkt als je op vakantie gaat. Dit is eigenlijk zeer onterecht als je weet wat voor prachtigs het land te bieden heeft.
Ontdek dit land door met je team op trainingskamp te gaan. Wij combineren de rijke geschiedenis en cultuur met jouw favoriete sport om het meeste uit je trainingskamp te halen. Ga mee met de Kracht van Sport en ontdek Bosnië en Herzegovina!

Tijdens de reis verblijf je niet op één vaste plaats maar trek je erop uit. Je speelt meerdere wedstrijden spelen op verschillende dagen. Neem het bijvoorbeeld op tegen FC Srebrenica en clubs uit Sarajevo en Tuzla.

Omdat Bosnië en Herzegovina zo goedkoop is, kun je al voor een paar euro genieten van de Bosnische keuken. Liefhebber van vlees? Dan zit je in Bosnië goed! Dit historische, vriendelijke land is een must op jouw bucketlist.
De Kracht van sport kan deze reis voor jouw team perfect samenstellen.

 €430,- p.p.

Aanmelden

Een intensieve korte week

 • Donderdag 14:10 vlucht van Eindhoven naar Tuzla, accommodatie, avondeten, trainen, leuke bar.
 • Vrijdag vroeg ontbijt, vervoer naar Srebrenica, museum, lunch, accommodatie, voetbalwedstrijd, plaatselijke bar (live muziek).
 • Zaterdag vroeg ontbijt, vervoer naar Sarajevo, accommodatie, bezoek aan het centrum, avondeten, bar met live muziek.
 • Zondag vroeg ontbijt, vervoer aan Sarajevo, accommodatie, bezoek aan de resten olympische spelen, picknick, bootcampje, accommodatie, avondeten, leuke Launch café.
 • Maandag ontbijt, fietsen huren, fietsrondleiding (vrij zwaar) picknick, fietsen naar accommodatie, voetbalwedstrijd, korte avondmaaltijd, vervoer naar Tuzla, accommodatie.
 • Dinsdag vroeg ontbijt, vervoer naar de vluchthaven, 11:50 vlucht naar Eindhoven.
 • Aanmelden voor deze reis kan tot 2 maanden van te voren.
 • Er is een minimum aantal deelnemers van 11.
 • Deelnemers zijn tussen de 18 en 40 jaar oud.
 • Je bezit over een paspoort dat geldig is om mee te reizen. Een kopie dient te worden verstrekt binnen 7 dagen na aanmelding.
 • Een ID is niet geldig! Neem je paspoort mee.

Flexibele data
winter: februari en maart
Zomer: juni en augustus

Kosten €430,- 

Inclusief: vlucht, accommodatie, vervoer, activiteiten, georganiseerde voetbalwedstrijden, ontbijt en avondeten.

Exclusief: drankjes.

Over Bosnië en Herzegovina

Bosnië en Herzegovina is in 1992 ontstaan bij het uiteenvallen van voormalig Joegoslavië. De hoofdstad van Bosnië en Herzegovina, Sarajevo, is een mooie stad om te voet te verkennen. De stad ligt verscholen tussen de heuvels, dit maakt het leuk om door de smalle, hobbelige straatjes van het oude stadscentrum Bascarsija te wandelen. Andere mooie steden in Bosnië en Herzegovina zijn Mostar, Zenica en Srebrenica.

Hoewel de Bosnische burgeroorlog in 1995 is geëindigd, is nog steeds niet alles volledig hersteld. Dit is te zien aan de vele gebouwen die nooit meer opnieuw zijn opgebouwd. Ondanks dit is er voor toeristen toch veel te beleven. In Sarajevo kun je een glimp van de vergane glorie opvangen.
Ooit waren alle ogen van de wereld op dit gebied gericht. In 1984 werden in Sarajevo namelijk de Olympische Winterspelen gehouden. De bobsleebaan en de skischansen vertonen nu de littekens van de oorlog. Naast een rijke geschiedenis staat Bosnië en Herzegovina ook bekend om haar gegrilde vlees- en visgerechten en prachtige natuur. Je kunt er bergbeklimmen, watervallen bekijken en skiën.

Waarom met de Kracht van Sport?
De Kracht van Sport biedt trainingskampen van hoge kwaliteit aan en we doen het bovendien voor een prijs waarvan je het zelf niet kan organiseren! Het jonge team van organisatoren zorgt ervoor dat jullie zorgeloos op reis kunnen, door 24/7 klaar te staan voor al jullie vragen en als het moet als coach/speler bij te springen. Bovendien zorgen de organisatoren ervoor dat jullie voorzien zijn van eten en gezelligheid. Ook brengen onze medewerkers jullie team van A naar B. We leveren maatwerk en passen het programma aan aan de wensen van je team. Het programma zit overvol activiteiten zodat je verschillende delen van het land ziet.

Bij De Kracht van Sport is niet de prestatie, maar het sociale en culturele aspect het doel. 

Aanmelden

Savon van den Berk
Organisator

Savon is de organisator tijdens jouw sportreis in Bosnië Herzegovina.