Hoe kun je onze stichting helpen?

Ga je als stagiair of vrijwilliger aan de slag bij een van onze betekenisvolle sportieve projecten in het buitenland dan ondersteun je direct onze programma’s in het buitenland en zie je ons werk met je eigen ogen. Mocht je als deelnemer meegaan met één van onze sportreizen dan doe je dat ook door middel van een financiële bijdrage die al in de prijs inbegrepen is.

Mocht je niet van bovenstaande reizen gebruik maken maar vind je ons werk toch belangrijk? Dan zouden onderstaande opties wellicht je aanspreken.

Op de kosten die we maken aan de bank, gaan verder alle donaties voor 100% naar het doel van onze stichting!

Doneer hier

Elke dag stimuleert onze stichting duizenden kinderen om samen te gaan sporten. Zo werken wij om het talent van jongeren te benutten, sociale vaardigheden te ontwikkelen, gezondheid te verbeteren, maatschappelijke problemen bespreekbaar te maken, interculturele communicatie op gang te brengen en sociale cohesie in wijken te bevorderen. Je kunt ons werk ondersteunen door een eenmalige of een maandelijkse donatie over te maken. Bij een maandelijkse donatie versterk je onze ‘twaalfde man‘ en kom je met je foto op onze website te staan (als je dit wilt uiteraard).

Video van ons rolmodel – Lindiwe

 

Je kunt ons werk ondersteunen door een maandelijks bedrag over te maken naar:

NL90 RABO 0180 7913 03 op de naam van Stichting United Through Sport.

Op de kosten die we maken aan de bank, gaan verder alle donaties voor 100% naar het doel van onze stichting!

Geïnteresseerd in onze jaaropgave? Stuur ons een e-mail.

 

De Kracht van Sport is de handelsnaam van Stichting United Through Sport

Projecten

Onze partners in het buitenland sturen ons geregeld verzoeken om voor projecten te fundraisen ter verbetering van de programma’s. Met hulp van onze stagiairs die ter plaatsen werken proberen we onze doelen na te streven. Op het moment zijn we bezig om twee minibussen te realiseren in Argentinië. Lees hieronder waarom dit nodig is.

Het is een tijdje in het nieuws geweest of wellicht is het u ontgaan maar Argentinië gaat op het moment door een flinke economische crisis. Argentinië staat in principe op de rand van een faillissement. Aanleiding is het eeuwige geruzie in de politieke top. Degene die (wederom) het hardst worden getroffen zijn de allerarmsten. Want ondanks dat de Argentijnse peso vier keer in waarde is gedaald zijn de salarissen gelijk gebleven, met alle gevolgen van dien.

Stichting United Through Sport Argentinië onze partner in Argentinië die zich inzet in de meest achtergestelde wijken van Buenos Aires ondervindt deze negatieve ontwikkeling van dichtbij. Zo komen er 3x meer mensen naar de ‘soupkitchen’ waar mensen gratis te eten krijgen en worden de andere (sport)programma’s meer bezocht als voorheen.

De stichting in Argentinië is alleen gevestigd in Buenos Aires waar de zorgen groot zijn maar nog lang niet zo ernstig als in de omliggende gebieden. Op het moment heeft Stichting United Through Sport Argentinië niet de financiële middelen om ook deze gebieden te bereiken.

We doen daarom een oproep om bij te dragen aan het project om twee minibussen aan te schaffen zodat die in kunnen worden ingezet om de omliggende gebieden van Buenos Aires te bereiken waar United Through Sport nog niet actief is.

Als donateur krijgt u van ons een gepersonaliseerde wenskaart ondertekend door alle kinderen in ons kinderopvangproject!

U kunt doneren door op onderstaande knop te drukken!

Fundraisen

Zet je passie voor sport in om in Nederland te fundraisen. Laat je bijvoorbeeld sponsoren bij een sportevenement of organiseer een eigen evenement! Wat je ook gaat doen, laat het ons weten want wij kunnen je helpen door: 

  • Een eigen fundraisepagina op de website te maken.
  • Je te ondersteunen met ons team van vaste vrijwilligers.
  • Het verstrekken van De Kracht van Sport sportkleding. banners, flyers etc.
  • Je handige tips geven.

Onze hockeyclub

Ook in Nederland zijn we actief! Sinds 2015 geven we elke week hockeytraining aan (ex-) vluchtelingen en organiseren we wedstrijden voor deze groep nieuwe Nederlanders. De trainingen gaan natuurlijk over hockey, maar integratie en het bevorderen van de Nederlandse taal staan centraal. De trainingen zijn gezellige aangelegenheden waarbij de kinderen ook eventuele problemen even kunnen vergeten.
We zijn een mixed hockeyclub waar iedereen gratis mag komen hockeyen vanaf de leeftijd van 13 jaar. We zijn nog steeds erg groeiende met op het moment meer dan 40 jongeren. Jongeren die gemotiveerd zijn, krijgen de kans om in clubverband mee te hockeyen waarbij ze hun tenue en stick vergoed krijgen door onze club.

Integrating refugees with the help of sports

Zo kun je ons helpen:

Wil je ons helpen? Graag! Dit kan in de vorm van geld door maandelijks een bedrag over te maken naar onze stichting. Ook zijn hockeyspullen meer dan welkom. Het mogen tweede hands spullen zijn, zolang de kwaliteit maar goed is.

Denk jij dat jouw team kan winnen van ons? We organiseren graag een oefenwedstrijd. Laat het ons weten via het contactformulier.

Hieronder vind je een aantal van onze hockeyers.

Doneer hier