Hoe kun jij helpen?

Er zijn verschillende manieren waarop jij een steentje bij kan dragen. Vind je ons werk belangrijk, dan kun je een maandelijkse donatie overmaken. Zet je liever jouw sportieve kunsten in om ons te ondersteunen, dan is fundraising misschien wel iets voor jou.
De laatst optie is een speciaal kind sponsoren. Het door jou gekozen bedrag gaat naar één specifiek kind om zo zijn/haar school, boeken en uniform te bekostigen.

Wat je ook doet, in alle gevallen gaat het geld 100% naar het doel van de stichting!

Elke dag stimuleert onze stichting duizenden kinderen om samen te gaan sporten. Zo werken wij aan hun gezondheid, verbeteren hun opleidingsmogelijkheden en sociale vaardigheden. Je kunt ons werk ondersteunen door een eenmalige of een maandelijkse donatie over te maken.

 

Je kunt ons werk ondersteunen door een maandelijks bedrag over te maken naar:

NL90 RABO 0180 7913 03 op de naam van Stichting United Through Sport.

100% van het gedoneerde bedrag gaat naar het goede doel.

Geïnteresseerd in onze jaaropgave? Stuur een e-mail naar ons. 

Sponsor een van onze jongeren in het buitenland

Het is de missie van onze stichting om de levens van anderen te veranderen door middel van sport. Door de jaren heen hebben we de kinderen, gemeenschappen, partners en sponsors goed leren kennen. Hierdoor weten we waar we aan moeten werken en en hoe we dat aan kunnen pakken.

Hoe kan je meedoen?

Je sponsort een kind vanaf 5 euro per maand door te doneren aan onderstaand rekeningnummer.

NL90 RABO 0180 7913 03 op de naam van Stichting United Through Sport.
Geef in de omschrijving aan dat het gaat om het sponsoren van een kind.
100% van het gedoneerde bedrag gaat naar het goede doel.

 

Een buitenlandse ervaring

Donateurschap draait niet alleen om een financiële bijdrage. Ook wanneer je actief bent als vrijwilliger of stagiair help je ons! Het hele jaar bieden we je de kans om voor een bepaalde periode mee te draaien binnen de organisatie. Dit kan in alle landen waar onze stichting actief is met onze programma’s en activiteiten. In Argentinië, de Caraïben, Ghana, Suriname, Thailand of Zuid-Afrika zal jouw hulp en expertise enorm gewaardeerd worden!
Ben jij niet zo’n avonturier maar wil je je toch inzetten voor de samenleving? Ook in Nederland is onze stichting actief en organiseren wij het hele jaar door verschillende projecten en evenementen waarvoor we vrijwilligers en stagiairs voor zoeken. Op de pagina “buitenlandse projecten” lees je alles over de mogelijkheden voor een stage of vrijwilligerswerk. Ook lees je ervaringen van onze oud-stagiairs en vrijwilligers die jou voor zijn gegaan.

Ben je geïnteresseerd in een buitenlandse stage of vrijwilligerswerk?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[contact-form-7 id=”7″]

Onze hockeyclub

Ook in Nederland zijn we actief! Sinds 2015 geven we elke week hockeytraining aan (ex-) vluchtelingen en organiseren we wedstrijden voor deze groep nieuwe Nederlanders. De trainingen gaan natuurlijk over hockey, maar integratie en het bevorderen van de Nederlandse taal staan centraal. De trainingen zijn gezellige aangelegenheden waarbij de kinderen ook eventuele problemen even kunnen vergeten.
We zijn een mixed hockeyclub waar iedereen gratis mag komen hockeyen vanaf de leeftijd van 13 jaar. We zijn nog steeds erg groeiende met op het moment meer dan 40 jongeren. Jongeren die gemotiveerd zijn, krijgen de kans om in clubverband mee te hockeyen waarbij ze hun tenue en stick vergoed krijgen door onze club.

Zo kun je ons helpen:

Wil je ons helpen? Graag! Dit kan in de vorm van geld door maandelijks een bedrag over te maken naar onze stichting. Ook zijn hockeyspullen meer dan welkom. Het mogen tweede hands spullen zijn, zolang de kwaliteit maar goed is.

Denk jij dat jouw team kan winnen van ons? We organiseren graag een oefenwedstrijd. Laat het ons weten via het contactformulier.

Hieronder vind je een aantal van onze hockeyers.