Hoe kun je onze stichting helpen?

Ga je als stagiair of vrijwilliger aan de slag bij een van onze betekenisvolle sportieve projecten in het buitenland dan ondersteun je direct onze programma’s in het buitenland en zie je ons werk met je eigen ogen. Mocht je als deelnemer meegaan met één van onze sportreizen dan doe je dat ook door middel van een financiële bijdrage die al in de prijs inbegrepen is.

Mocht je niet van onze reizen gebruik maken maar vind je ons werk toch belangrijk? Of zou je graag na je reis ons goede werk willen blijven ondersteunen? Dan zouden onderstaande opties wellicht je aanspreken.

Op de kosten die we maken aan de bank na, gaan verder alle donaties voor 100% naar het doel van onze stichting!

Doneer hier

De Kracht van Sport wil onze vrienden in het buitenland ook financieel ondersteunen! Hiervoor hebben we een stichting opgezet ‘United Through Sport Holland‘ Vind je ons werk ook belangrijk? Overweeg dan een bedrage te leveren aan onze stichting. Bij een maandelijkse donatie versterk je onze ‘twaalfde man‘ en kom je met je foto op onze website te staan (als je dit wilt uiteraard).

Onze bijdrage gaan naar verschillende projecten. Voor jou als donateur is dit leuk omdat je direct ziet wat er met jouw geld gedaan wordt. Ons huidige sponsorproject is:

 

#1 sponsorproject
Sportveld – Zuid-Afrika

#2 sponsorproject
Busje – Argentinië

Vrijwilligerswerk Zuid Afrika

 

Je kunt ons werk ondersteunen door een maandelijks bedrag over te maken naar:

NL90 RABO 0180 7913 03 op de naam van Stichting United Through Sport.

Op de kosten die we maken aan de bank na, gaan verder alle donaties voor 100% naar het doel van onze stichting!

Geïnteresseerd in onze jaaropgave? Stuur ons een e-mail.

Doneer hier

Video van ons rolmodel – Lindiwe

Doneer hier