Jaarlijkse Reünie op de Theems

Onze jaarlijkse reünie van De Kracht van Sport, waar ex vrijwilligers en stagiairs die deel uitmaakten van onze projecten in het buitenland elkaar opnieuw kunnen ontmoeten. Het is een gelegenheid om gezamenlijke ervaringen te delen, vriendschappen te hernieuwen en samen de onvergetelijke momenten te vieren die we wereldwijd hebben beleefd.

Datum en Locatie: Dit jaar nodigen we je uit voor een bijzondere reünie die plaatsvindt op een sfeervolle boot in het hart van Londen. Noteer november alvast in je agenda, want deze maand staat in het teken van het delen van verbinding en het vieren van de waardevolle momenten die we samen hebben gedeeld.

Een Wereldse Samenkomst: De reünie brengt vrijwilligers en stagiairs samen die hebben bijgedragen aan projecten in Argentinië, Ghana, Zuid-Afrika, Mauritius, Saint Lucia, Curaçao, Costa Rica en Thailand. Een divers gezelschap met één gemeenschappelijk doel: de kracht van sport gebruiken om levens te veranderen.

 €25,- P.P

Aanmelden

Toegang: Om deel te nemen aan dit unieke evenement, kun je eenvoudig een kaartje kopen via onze website. Jouw bijdrage gaat rechtstreeks naar Stichting United Through Sport Holland, waarmee we de positieve impact van sport kunnen voortzetten en de levens van anderen blijven beïnvloeden.

Draag bij aan Verandering: De reünie is niet alleen een gelegenheid om herinneringen op te halen, maar ook een kans om bij te dragen aan onze missie. Door een kaartje te kopen, draag je direct bij aan de voortzetting van onze projecten en het ondersteunen van Stichting United Through Sport Holland.

Beleef een Onvergetelijke Avond: Mis deze kans niet om samen te komen, te lachen, herinneringen te delen en nieuwe plannen te smeden. Koop je kaartje, sluit je aan bij ons op de boot en maak deel uit van een reünie die niet alleen ons verbindt, maar ook het verschil maakt voor anderen wereldwijd.

Samen vieren we de kracht van sport en de impact die we hebben gehad op gemeenschappen over de hele wereld. Reserveer nu jouw plek op de reünie en draag bij aan een toekomst vol positieve verandering!

 

Aanmelden

Morgan Harlin
Organisator

Morgan is niet allen coördinator van ons project in Zuid-Afrika, hij zal ook het festijn organiseren.